Tot twee keer toe moest de brandweer zondag avond en -nacht uitrukken voor een brand  in een leegstaand paviljoen van Esdégé-Reigersdaal in Heerhugowaard. Brandstichting wordt bij de eerste brand dan ook niet uitgesloten. Het gebouw aan de Krusemanlaan staat al een tijdje leeg. De ramen zijn er al uitgehaald en het pand wordt binnenkort gesloopt.

Tijdens beide branden is opgeschaald naar het niveau 'middelbrand', omdat de waterwinning relatief slecht was. Om een beter beeld te krijgen van de brand, zette de brandweer ook een hoogwerker in.

Het is vooralsnog niet duidelijk wat de oorzaak is van branden. Wel bestaat het vermoeden dat de tweede brand is ontstaan door vuur wat nog na smeulde.
Pin It
Bekeken: 766x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/