Het is voor Pancrassers een echt fenomeen te noemen: PancRock. Na een lange radiostilte is het evenement op de eerste zaterdag van november weer een vast begrip geworden in Poppodium B3. En als je PancRock zegt, dan heb je het vooral over muziek. Op zaterdag 4 november treden vier bands op.

Waaronder Thin Lizzard. De Thin Lizzy tributeband vindt zijn oorsprong in de omgeving van Alkmaar. Gitaristen Aart Martin en Frank Buur komen qua speelstijl zeer dichtbij het originele gitaarduo. Samen met de andere bandleden spelen ze de muziek van de Ierse hardrockers. Nieuw op het evenement is Allus. De kersverse band uit Groet maakt muziek in vrijwel alle genres. "De mannen van zijn klaar om hun eigen, originele muziek aan iedereen in Nederland te laten horen", schrijft de organisatie. "Dus ook op Pancrock!"

Wie tijdens het Pancrasser evenement ook niet mag ontbreken is rock-coverband Reflow. De band is zo'n vijf jaar geleden opgericht door bandleden uit verschillende Noord-Hollandse coverbands. Reflow speelt rock en grunge uit de zero's, maar ook muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig wordt gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan de hits van Pearl Jam, Metallica en Golden Earring.

De muzikale avond start zaterdag 4 november om 20:00 uur en duurt tot 01:00 uur. Voor meer informatie, zie de website van Poppodium B3.
Pin It
Bekeken: 774x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/