Onveilige verkeerssituaties en ongewenst verkeersgedrag. Als we de provincie moeten geloven is het kommer en kwel op de paralelwegen van de N241. Volgens Noord-Holland komen geregeld meldingen binnen over wangedrag rond de weg. De provincie doet de komende tijd onderzoek en pakt daarbij groots uit: zelfs een drone wordt ingezet.

Het onderzoek zal plaatsvinden tussen donderdag 26 oktober en zondag 5 november. Op veertien locaties wordt bijgehouden hoeveel verkeer de parallelwegen langs de provinciale weg gebruiken. Daarnaast doet een drone op twee locaties een schouw. "Tijdens de schouw worden locaties bekeken waarop de meldingen betrekking hebben", meldt de provincie. Noord-Holland laat ook een onderzoek uitvoeren naar welke andere maatregelen nodig zijn om het ongewenste verkeersgedrag tegen te gaan.

Omwonenden en voorbijgaand verkeer ondervinden geen hinder van de onderzoeken.
Pin It
Bekeken: 456x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/