Horecaondernemer Arie Mulder is overleden. Mulder was eigenaar van Mr. Cocker, later Lunchroom La Terrasse. De Heerhugowaardse ondernemer is plotseling overleden.

"Geschokt omdat het zo snel ging, en intens verdrietig door dit grote verlies, hebben wij afscheid moeten nemen", schrijft zijn familie in een overlijdensbericht. Mulder overleed zaterdag op 68-jarige leeftijd. Op sociale media wordt geschokt gereageerd. "Ik heb er een mailtje over gehad. Het was wel even slikken. Ben ook zo gewend aan zijn gezicht in Middenwaard", schrijft een Facebookgebruiker. Een ander: "Wat een groot verlies van een markante man."

Aankomende zondag is gelegenheid om afscheid te nemen in uitvaartcentrum Waerdse Landen. De uitvaart van Arie Mulder zal in besloten kring plaatsvinden.
Pin It
Bekeken: 2396x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/