Nierproblemen kunnen tot grote vermoeidheid leiden. Dat gevoel heeft een behoorlijke impact op wie met zulke problemen kampt. Maar ook voor de naasten van de nierpatiënt kunnen deze klachten veel indruk maken. Een partner of een ouder die veel moe is, weinig meer kan ondernemen, dat trekt een wissel op het sociale leven.

Om het gesprek over nierklachten en de gevolgen daarvan aan te gaan organiseert het Noordwest Ziekenhuis een 'niercafé'. In de Pieter van Foreestzaal in Alkmaar geven ervaringsdeskundigen en specialisten tekst en uitleg en wordt iedereen uitgenodigd zijn of haar eigen gedachten en gevoelens uit te spreken. De vraag hoe om te gaan met vermoeidheid staat centraal, zowel vanuit het perspectief van de patiënt als van naasten.

Het Niercafé vindt plaats op donderdag 9 november in het Noordwest Ziekenhuis locatie Alkmaar. De avond duurt van 18:30 tot 22:00. Deelname is gratis, maar het is wel noodzakelijk dat geïnteresseerden zich opgeven. Dat kan door een e-mail te sturen naar mevrouw Jeanie Koop – Van Rijn, secretaris Vereniging van Nierpatiënten, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in de mail in ieder geval naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers.
Pin It
Bekeken: 1028x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/