Een 16-jarige jongen uit Heerhugowaard is aangehouden voor een schietincident in het Brabantse Oss. Daar werd op zaterdag 14 oktober een 15-jarige jongen in zijn rug werd geschoten. Het slachtoffer raakte hierdoor zwaargewond en heeft een tijd in het ziekenhuis gelegen, maar is inmiddels weer thuis. De dader was na het schietincident op de vlucht.

Dat melden mediapartner NH Nieuws en Omroep Brabant. Het slachtoffer is een bewoner van de vluchtelingenopvang in Oss. De recherche gaat er vanuit dat de dader zijn slachtoffer op dat moment niet kende en willekeurig schoot.

In Opsporing Verzocht werden beelden van de schietpartij gedeeld. Naar aanleiding daarvan waren er 10 tips binnengekomen bij de politie. De 16-jarige jongen uit Heerhugowaard die is aangehouden heeft zich donderdagavond zelf gemeld bij de politie. De 16-jarige tiener wordt verdacht van poging tot moord en zal later worden gehoord. (foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 1697x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/