Het is genoeg geweest. Vindt Chris Hinze. De muzikant muziek maken, maar gaat geen tournees meer doen. Nog één keer schittert Hinze met een theaterconcert in Poldermuseum Het Oude Gemaal. Zondag 5 november gaat het gebeuren, van 14:00 tot 16:00 uur.

Fluitist en componist Chris Hinze is een grote naam in de muziekwereld. Ooit begonnen als jazzpianist, verkende hij andere ritmes, stijlen en culturen. Hinze sleepte verschillende prijzen in de wacht. Denk bijvoorbeeld aan de Beethoven Award, Prix d'Italia en drie Edisons.Β Samen met Peter van Deerse en Ton Akkermans richtte Hinze de groep Crazy Young Men 2.0 op. Het gezelschap zorgt voor een verrassende mix van fluit, gitaar en klankschalen.

Een kaartje kost 25 euro. Meer informatie is te vinden op de website van het Heerhugowaardse Poldermuseum.
Pin It
Bekeken: 522x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/