De klokken zijn teruggezet en staan nu merkbaar op wintertijd, want buiten is het herfstig en onstuimig. De wind is in het weekend van zaterdag op zondag gedraaid en kan zeker zondagmorgen bij momenten stevig zijn. Het KNMI waarschuwt voor harde windstoten en gaf daar eerder code geel voor af, maar die waarschuwing is weer ingetrokken.

Wel roept het KNMI op om alert te zijn voor onweersbuien. Die trekken zondagmiddag over en ze kunnen, net als de wind, bij vlagen heftig zijn. Het is niet zo dat het wordt afgeraden om naar buiten te gaan, code geel is de laagste van de drie alarmfases. Opletten is genoeg. Wel is de vraag of een lange wandeling door de duinen voor deze zondag de ideale activiteit is, een nat pak zit er wel in.

Dat het wintertijd is valt in ieder geval niet te missen. De meeste klokken zijn zondagnacht automatisch overgegaan op wintertijd, voor de oude klokken in de Alkmaarse binnenstad geldt dat dit nog handwerk is. En dus moet de stadsuurwerkmaker zondag letterlijk door weer en wind om de klokken van onder meer de bekende Waagtoren weer gelijk te zetten.
Pin It
Bekeken: 1260x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/