Het Koedijker pop- en showkoor Heartbeat brengt weer een gloednieuwe, zelfgeschreven show op de planken. Het programma 'Heartbeat All Inn' is vrijdag 17 en zaterdag 18 november te zien en te beleven in Dorpshuis de Geist in Sint Pancras. Het voorprogramma wordt verzorgd door Young Heartbeat.

Heartbeat neemt het publiek met Heartbeat All Inn mee terug naar de spannende, emotionele en grappige momenten die de koorleden hebben beleefd tijdens een bizarre 'vakantie'. De 24 zangeressen worden begeleid door dirigent Olaf van Rijn en de eigen band met aan het hoofd Martijn Adrichem. Young Heartbeat, een koor bestaande uit meiden van 12 tot 18 jaar, staat onder leiding van Adinda Vis. (tekst gaat verder onder de foto)

De meiden van Young Heartbeat


Heartbeat bestaat alweer 22 jaar en repeteert vrijdagavond in De Rietschoot in Koedijk. Het koor brengt een modern repertoire met bijzondere choreografieën en treedt regelmatig op. Tienerkoor Young Heartbeat bestaat nu 3 jaar en repeteert op dinsdagavond. Geïnteresseerde dames en meiden zijn welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Heartbeat All Inn begint op beide dagen om 19:30 uur en de zaal is open vanaf 19:00 uur. Kaarten à 15 euro, inclusief koffie of thee, zijn te reserveren via heartbeatkoedijk.nl of telefoonnummer 06-42112844.
Pin It
Bekeken: 620x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/