Onder het motto van Muziek op Zondag wordt elke derde zondag van de maand muziek gemaakt in Het Behouden Huis. De vrouwen van Tadam! geven zondag 19 november vanaf 15:00 uur een optreden. De zaal gaat open om 14:30 uur.

Koerdisch, Frans, Fins, Bulgaars en veel meer andere talen.Β In het programma 'La luz de las mujeres' wordt de liefde bezongen. Soms a capella en dan weer met begeleiding van Martijn Komen met zijn accordeon, Inge Siezenga met harp en percussie en John Eilert op gitaar.Β Een kaartje voor het optreden kost zes euro. Reserveren kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is het mogelijk om een kaartje te kopen bij Het Behouden Huis.
Pin It
Bekeken: 523x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/