De gemeente Dijk en Waard is een gezamenlijke inkoopactie voor zonnepanelen gestart. Huiseigenaren krijgen eerst gratis onafhankelijk advies over zonnepanelen. Wie dat wil, kan een aanbod op maat laten uitwerken.

"Over zonnepanelen hoor en lees je veel, waardoor het niet altijd duidelijk is dat zonnepanelen voor veel huiseigenaren interessant kunnen zijn", vertelt wethouder René Schoemaker. "De gemeente organiseert deze actie omdat wij het belangrijk vinden dat huiseigenaren goed geïnformeerd worden. En erop kunnen vertrouwen dat zij kiezen voor een degelijk product met het aantal panelen dat bij hun thuissituatie past."

Voor deze inkoopactie worden de handen ineen geslagen met het Duurzaam Bouwloket en vooraf geselecteerde vakspecialisten. Een van de specialisten komt thuis, bespreekt de mogelijkheden en werkt een aanbod uit. "Inwoners die binnen deze actie zonnepanelen laten leggen, kunnen erop vertrouwen dat de zonnepanelen door een betrouwbare vakspecialist worden gelegd", stelt Schoemaker. Huiseigenaren die nog geen zonnepanelen hebben, ontvangen over deze actie een brief van de gemeente.

De brief wordt op twee verschillende momenten verzonden, elk met een eigen informatieavond. Tijdens de online informatieavond krijgen inwoners uitleg over deze actie en de voordelen die dit hen zou kunnen bieden.
Pin It
Bekeken: 551x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/