Woensdag wordt gestart met aanpassing van de Stationsweg in Heerhugowaard. De weg wordt 1 meter breder tussen het station en Industriestraat en het wordt een voorrangsweg. Aansluitend wordt de Industriestraat omgebouwd tot een 30 kilometer-weg, inclusief de kruising.

Aannemer Boskalis gaat de werkzaamheden uitvoeren. De verbreding van de Stationsweg neemt twee tot drie weken in beslag en verkeer is in die periode niet toegestaan. Autoverkeer kan omrijden via de Handelsstraat naar het P+R-terrein aan de Langedijkse zijde van het station. Fietsers en voetgangers kunnen het spoor gewoon over en via de Handelsstraat en het P+R terrein omrijden of omlopen.

De aanpassing van de Industriestraat tot 30 km-zone duurt drie tot vier weken. Er komen verkeersdrempels en nieuwe borden. De rotonde en het fietspad verdwijnen, aangezien de weg fietsvriendelijker wordt. Zo komt er meteen meer ruimte voor woningbouw. Voor voetgangers komt er een nieuw voetpad langs de weg aan de overzijde/westzijde. De Stationsweg wordt de voorrangsweg. Bedrijven, winkels en woningen blijven steeds via één rijstrook bereikbaar.

Meer informatie is te vinden onder andere op de Dijk en Waard Bouwapp.
Pin It
Bekeken: 975x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/