Twaalf scooterrijders hebben op de Stationsweg in Heerhugowaard bekeuringen gekregen, waarvan één voorwaardelijk. Woensdagochtend controleerde de politie fietsers, e-bikers, scooterrijders en hun voertuigen ter hoogte van de Westtangent. Eén scooterrijder werd aangehouden in verband met identificatieplicht, en zijn scooter werd in beslag genomen.

In totaal controleerde de politie 45 voertuigen. Zes scooters bleken op de rollentestbank een te hoge constructiesnelheid te hebben. De bestuurders mochten er niet meer verder mee rijden en kregen een 'WOK-melding', oftewel ze moeten hun voertuig in originele staat terugbrengen en laten herkeuren. Twee van hen hadden nota bene een WOK open staan omdat ze al eens waren betrapt. Verder is er een keer bekeurd voor rijden zonder rijbewijs, het niet tonen van het rijbewijs, voor losse onderdelen en een ontbrekende spiegel.

"Door het slechte weer vermindert het (over)zicht in het verkeer en is het des ter belangrijker om de veiligheid van voertuigen te verzekeren, om ongelukken te voorkomen". aldus de politie. "Tijdens de donkere dagen zullen wij ook weer regelmatig controleren op verlichting van fietsers en andere verkeersdeelnemers." (archieffoto: Politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 697x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/