Het laatste weekend van januari staat Egmond aan Zee weer in het teken van de Egmond Wandel Marathon. De vertrouwde afstanden zijn 10,5 en 21,1 km, maar voor wie dat net even te kort of juist te lang is, wordt tijdens de alweer 19e editie ook een tocht van 15 km aangeboden. Inmiddels hebben zich al 4.500 deelnemers ingeschreven.

De Egmond Wandel Marathon staat bekend om de klassieke afstanden van 10,5 en 21,1 km. Dat levert over twee dagen een halve of hele marathon op. Op beide dagen wordt gestart bij Β Sporthal De Watertoren. De deelnemers wandelen zaterdag over het strand en door het duinreservaat, waar de kans groot is dat zij Schotse Hooglanders of een kudde konikpaarden spotten. Natuurlijk zijn er weer stempel- en verzorgingsposten. De nieuwe routekaarten staan op egmondwandelmarathon.nl.

Vrijdagavond 26 januari kunnen deelnemers alvast voorgenieten. In de sporthal kunnen deelnemers tussen 17:00 en 20:00 uur genieten van livemuziek en oer-Hollandse boerenkoolstamppot met rookworst. Voor de maaltijd is reservering nodig. In het weekend is de Wandel Expo met stands en wordt ook voor livemuziek gezorgd.

Ook dit jaar is PWN, de beheerder van het Noordhollands Duinreservaat, het goede doel. De donaties worden zullen deze keer worden gebruikt om de konijnenpopulatie in dit duingebied op te krikken.

Aanmelden en meer info op egmondwandelmarathon.nl.
Pin It
Bekeken: 917x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/