Vergeet de traditionele bruiloft. De Heerhugowaardse Mark en Joyce Tesselaar zijn al jaren fan van Halloween. Sterker nog: het griezelfeest loopt als een rode draad door hun leven. Mark en Joyce ontmoette elkaar zeven jaar geleden op een Halloweenfeest. En eigenlijk kon het niet anders: het huwelijk moest en zou ook in Halloweenstijl zijn.
Wie voor dit feest  was uitgenodigd, moest wellicht een keer extra kijken. Gehuld in griezelkleding kwamen niet alleen de gelukkige bruidegom en bruid binnen, maar ook de 75 gasten waren vrijwel allemaal verkleed. Trouwambtenaar Leonard Burger ging enthousiast mee in het thema. Gekleed en geschminkt als magere Hein stond hij met een zeis bij het altaar. Voor Mark en Joyce niet alleen 'de mooiste dag van hun leven' , maar ook een droom drie uitkomt. "Deze dag kon voor ons gewoon niet beter!", reageren de Heerhugowaarders.
Pin It
Bekeken: 817x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/