Carnavalsvereniging 'De Groen-Zwarte Reigers' helpt het ons graag onthouden: de Elfde van de Elfde, dat is méér dan keuvelen alleen, die dag is ook de opening van het carnavalsseizoen. Iets waar ook in onze regio bij wordt stilgestaan: "Jullie vergeten het vaak", zegt de vereniging streng. "Maar Heerhugowaard heeft nog steeds een carnavalsvereniging!"

Met dertig leden is Carnavalsvereniging De Groen-Zwarte Reigers dan wel niet heel groot, actief is de vereniging is zeker en de Raad van Elf boventallig. Met aan het hoofd dit jaar geen Prins Carnaval, maar een echte Prinses: "Een primeur", laat de vereniging weten. "Prinses Lynn, met hofdame Monique en hofdame Miriam." Want de Reigers gaan natuurlijk wél met hun tijd mee.

Het seizoen zit ook dit jaar vol carnavaleske activiteiten. Zaterdag 16 december is er een feestavond in Bar Café Het Waertje. Het Prinsenbal begint om 20:33, vanaf 21:00 kan er worden meegezongen. Dat café wordt met carnaval omgedoopt tot 'De Leutbunker'. Later in het seizoen volgt nog een weekend Breda. In de carnavalsweek mag Heerhugowaard zich verheugen in een karokeavond, feestavond, kindermiddag, playbackshow en meer. Het carnaval zelf is van 9 tot en met 13 februari 2024.
Pin It
Bekeken: 677x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/