De Alkmaarse accordeonvereniging Vita Nova verzorgt zoals ieder jaar weer een kerstconcert. Deze keer is het kerstige koffieconcert op zondag 10 december in Theater de Vest. Het concert wordt opgeluisterd met een gastoptreden van The Wheelbarrow Band uit Oude Niedorp.

"De orkestleden kijken er altijd weer naar uit om hun muzikale kunnen te presenteren in de opmaat naar de kerstperiode", laat vice-voorzitter Peter Klaver weten. "Het programma omvat een divers repertoire van wat lichter in het oor liggende muziek tot ook iets klassieker. En kerstmuziek zal ook niet ontbreken."

Bij The Wheelbarrow Band klinkt volop passie voor Keltische muziek. De vijfkoppige 'Kruiwagen Band' is opgericht in The Irish Cottage Pub en Restaurant te Oude Niedorp en de bandleden reden hun instrumenten altijd met een kruiwagen van de auto naar binnen en na afloop weer terug. De folkband brengt allerlei bekende en minder bekende Ierse en Schotse nummers ten gehore.

Het koffieconcert van Vita Nova duurt van 11:00 tot rond 12:30 uur. Tickets van 10 euro, inclusief kopje koffie, zijn verkrijgbaar aan de zaal maar ook van te voren te bestellen. Meer op de website van de accordeonvereniging.
Pin It
Bekeken: 174x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/