Yesterday, Hey Jude, I Want To Hold Your Hand en veel meer. The Beatles is met 22 nummer 1-hits een mijlpaal in de moderne muziekgeschiedenis. John, Paul, George en Ringo worden zaterdag 9 december geΓ«erd in Hotel Heer Hugo. Coverband The Beatles Revival geeft vanaf 20:45 uur een optreden.

Dezelfde kapsels, kostuums , instrumenten en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. De coverband stond de afgelopen jaren op honderden podia door heel Europa. Na afloop van het Heerhugowaardse concert kunnen de voetjes van de vloer bij een afterparty.

De deuren gaan open om 20:00 uur en een kaartje kost 29 euro. Meer informatie is te vinden via de website van Hotel Heer Hugo.
Pin It
Bekeken: 168x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/