Het concept van Dijk en Waard On Stage is inmiddels bekend: leerlingen die gekoppeld worden aan tientallen bedrijven uit de regio. Maar tijdens de Kick-Off van het evenement was het toch even anders. Dit keer konden ondernemers ervaren wat de leerlingen op donderdag 7 maart te wachten staat.

Beleven door te doen, dat is het motto van het beroepenfeest en stond dan ook centraal bij de Kick-Off in Cool. "We lieten beroepsbeoefenaren en mentoren ervaren wat de vmbo-leerlingen te wachten staat", legt projectleider Fokkelina van Meekeren uit. "Het enthousiasme over Dijk en Waard On Stage verspreidt zich steeds verder." Met het evenement wil de organisatie een positief podium geven aan de vmbo-leerlingen. Want zo is de boodschap: met een vmbo-diploma op zak kun je alle kanten op.

Een van de deelnemende organisaties is Demaco Holland. "De leerling staat centraal", vertelt opleidingscoördinator Arjen Bakker. "De leerling kan laagdrempelig contact maken met de bedrijven. Dat is natuurlijk een win-win situatie. Want jong en enthousiast talent is altijd welkom!" Meer informatie over Dijk en Waard On Stage is te vinden via deze website. Bedrijven kunnen zich nog aanmelden voor het beroepenfeest.
Pin It
Bekeken: 391x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/