Het kon nog wel aanslepen tot 20 december, was dinsdag de inschatting van de verhuurder. Maar het werd donderdag de zevende: de deur van woonzorglocatie Tamarixplantsoen in Heerhugowaard heeft prioriteit en kan worden gerepareerd. "Ze zijn nu bezig", krijgt Streekstad Centraal te horen als we even bellen met Philadelphia. "En ze zijn bijna klaar."

Philadelphia begeleidt mensen met een beperking. Zij wonen zelfstandig in het complex, maar met hulp. Dat de voordeur van het gebouw al weken niet meer dichtging zorgde voor veel kou en ook wel onrust. Een reparateur bleek moeilijk te vinden, Woonwaard zei meerdere keren per week te bellen, maar zonder resultaat.

Nu is het probleem dus verholpen, twee dagen na onze berichtgeving over de deur. "Hoe kan dat nou hè", zegt de medewerker van Philadelphia lachend. "We zijn er uiteraard blij mee dat dit toch sneller is opgelost dan we eerder dachten", laat verhuurder Woonwaard weten aan Streekstad Centraal. Ineens kon het dus wel.
Pin It
Bekeken: 571x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/