Verschillende sportaccommodaties die vallen onder het failliet verklaarde Stichting Social Leisure (SSL) gaan vrijdag weer open. Dat is het resultaat van een eerste overleg van gemeente Dijk en Waard met de curator. Zwembad Duikerdel blijft wel langer dicht. "Ik ben blij dat we zo kort na het aantreden van de curator tot deze afspraken zijn gekomen", vertelt wethouder John Does.

Het faillissement van de stichting zorgde de afgelopen dagen voor flink wat onrust. "Het is een alarmerende situatie, maar het einde is zeker nog niet nabij", verklaarde VVD-raadslid Nicky Stammis. Ook ouders die net een flink bedrag hebben overgemaakt voor een 'zwempakket ABC' willen graag weten of de lessen doorgaan op een andere locatie, of dat zij hun geld terugkrijgen. "We hebben een verzoek ingediend bij wethouder Does om ouders die vooruit hebben betaald, tegemoet te komen", aldus VVD-raadslid Stammis.

Hoewel de sporthallen en gymzalen in Langedijk vrijdag vanaf 08:30 uur weer opengaan, kan de wethouder nog niet de gevraagde duidelijkheid bieden. Zwembad Duikerdel blijft immers nog dicht. En ook is er niks bekend rond bijvoorbeeld de overgang van personeel en abonnementen die al zijn betaald. "We hebben ook zo snel mogelijk de duidelijkheid te bieden aan personeel, gebruikers en inwoners op de nog openstaande punten."

De wethouder verwacht volgende week met meer nieuws te komen.
Pin It
Bekeken: 1738x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/