Streekstad Centraal radioluisteraars weten dat ze ieder uur kunnen rekenen op een update van nieuws en activiteiten in de regio. Kunst, cultuur, sport: er is altijd heel veel te doen in de stad, polder en duinstreek. En wie naar Streekstad Centraal luistert hoeft daar zeker niets van te missen. Op de website hebben de activiteiten zelfs een eigen plek gekregen en zijn op volgorde te vinden onder het kopje 'agenda'.

Van kunstexpositie tot halve marathon: Streekstad Centraal laat iedere dag opnieuw zien hoe veelzijdig het aanbod aan activiteiten in onze regio is. En wij vinden dat niemand iets hoeft te missen. Ook niet op Facebook, Twitter/X of Instagram, want ook via die platformen is de activiteitenkalender van Streekstad Centraal eenvoudig te volgen. Lekker makkelijk.

Kort gezegd: wat er ook gebeurt, het staat op Streekstad. Dat geldt voor het 'harde nieuws', dat geldt voor beschouwende journalistieke stukken, dat geldt voor activiteiten. In de Duinstreek, in Dijk en Waard, in Heiloo en in Alkmaar: Streekstad Centraal is altijd online en altijd on air. En altijd op de hoogte.
Pin It
Bekeken: 1031x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/