Fietsverhuur Tuut-Tuut uit Castricum heeft de nationale Slechtste Sloganverkiezing van 2023 gewonnen. Met liefst 21 procent van de stemmen werd 'Put the fun between your legs' de Slechtste Slogan van het Jaar. Dierencrematorium Heerhugowaard eindigde naast het podium met 'Voor een warm afscheid van uw geliefde huisdier', maar mag trots zijn op de nominatie.

"Het is helemaal geweldig", reageert Tuut-Tuut eigenaar Marieke van der Zande tegenover mediapartner NH Nieuws. Achter haar eindigde op de tweede plaats Rijkers Naaimachinespecialist uit Veghel met 'Have a naai’s day!' en derde werd kattenspeciaalzaak 4cats uit Amsterdam met 'Everything for stuffing your pussy!'

Een tienkoppige jury met onder meer journalisten en universitair docenten struint ieder jaar het land af naar de meest dubieuze slogans. Soms met specials erbij, zoals de slechtste politieke verkiezingsslogan. Tien slogans krijgen een nominatie en daarna is het aan het volk om te kiezen. De twaalfde editie liep van 8 tot 13 december en er is door 5.820 mensen 8.987 keer gestemd.

Tuut-Tuut is opvolger van onder andere Benny's Vleesservice met ‘Mijn ballen wegen 130 gram’, Barbier Rogier Laren met ‘We doen wel vrouwen maar knippen ze niet’ en Heibedrijf Steenman met ‘Iedere paal gaat erin’. (foto: Tuut-Tuut)
Pin It
Bekeken: 861x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/