Burgemeester Poorter van Dijk en Waard heeft een huis in Broek op Langedijk af laten sluiten. De woning is voor een periode van zes maanden gesloten, laat de gemeente weten. Aanleiding voor deze maatregel is de vondst van harddrugs in het huis. Op grond van de Opiumwet kan de burgemeester dan overgaan tot sluiting van een woning.

Dat werd vrijdag bekendgemaakt. Volgens de gemeente gaat het om een 'grote hoeveelheid harddrugs'. De politie controleerde de woning en vond daarbij dus de verboden goederen. De sluiting betekent dat de bewoner geen toegang meer heeft tot zijn huis.

De gemeente roept inwoners op om melding te doen als ze vermoeden dat er in hun buurt criminele activiteiten plaatsvinden. "Meldingen worden uiterst serieus behandeld", verzekert de gemeente. Mensen kunnen bij onraad de politie bellen via 0900-8844 of anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem. (archieffoto ter illustratie)
Pin It
Bekeken: 757x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/