Dijk en Waard Sport BV neemt de failliete Stichting Social Leisure (SSL) / Langedijk Actief BV over. Dat zijn de gemeente en de curator overeengekomen. Dijk en Waard Sport BV neemt niet alleen alle accommodaties over, maar ook medewerkers die mee willen verhuizen. Én de zwemlespakketten van Zwembad Duikerdel blijven geldig.

Het faillissement zorgde al voor het echt zover was voor veel onrust en frustratie. Medewerkers kwamen misschien op straat te staan, en wat dan van zwemlessen en andere abonnementen? Een cursus kost al snel honderden euro's.  Enkele ouders zouden zelfs rond 1.000 euro aan zwemlessen hebben gekocht. Gisteravond kwamen de verlossende woorden. Tijdens de raadsvergadering wilden vier fracties een motie inbrengen om de zwemlessen te redden, maar dat bleek al niet meer nodig.

Zwembad Duikerdel gaat naar verwachting halverwege januari weer open onder de vlag van het Dijk en Waard Sport BV, het vervolg op Heerhugowaard Sport BV. Vanaf dan kan iedereen dus weer genieten van het zwembad in Noord-Scharwoude, en er zwemlessen volgen.

"We willen deze zo snel mogelijk weer openstellen, maar we hebben de tijd nodig om betaling- en administratiesystemen opnieuw in te richten en we moeten de personele bezetting op orde hebben. Want alleen dan kan iedereen weer veilig zwemmen", licht wethouder John Does toe. Werknemers zijn op de hoogte gesteld en zijn uitgenodigd voor gesprekken op korte termijn.

Klein detail is dat de rechter-commissaris wel akkoord moet gaan met de overname. Inwoners die vragen hebben kunnen deze naar de gemeente mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1460x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/