Jørgen Weekers wordt bestuurder bij Woonwaard. De Amsterdammer werkt op dit moment als algemeen directeur-bestuurder bij Stichting Combiwel, een welzijnsorganisatie in de hoofdstad. Woonwaard kijkt uit naar de komst van Weekers. "We vullen elkaar op zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak goed aan."

Volgens de regionale woningbouwcorporatie is hij de perfecte toevoeging voor het team: Jørgen Weekers. De Amsterdammer heeft bestuurlijke ervaring in verschillende maatschappelijke organisaties. Ook werkte hij aan inclusieve wijken en nieuwe vormen van bewoners- en medewerkersparticipatie. "Wij zien in Jørgen een bestuurder die in staat is om de buitenwereld naar binnen te brengen, om dichtbij de huurder te staan en verschillende stakeholders te verbinden", vertelt Astrid Veldhuizen, voorzitter van de Raad van Commissarissen. "Daarmee past hij goed bij Woonwaard. We hebben er vertrouwen in dat hij, samen met Nicole van Wijk, mooie stappen kan maken in de opgaven die er liggen."

Afgelopen zomer maakte directeur-bestuurder Joke van den Berg bekend te stoppen bij Woonwaard. Ze stapte over naar Woonstichting Stek in Lisse. "Ik laat met een gerust hart een mooie organisatie achter", reageerde Van den Berg. Al snel werd de vacature geopend voor een nieuwe bestuurder.  Jørgen Weekers zal 1 maart starten in zijn nieuwe functie.
Pin It
Bekeken: 839x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/