De volgende fase van de herinrichting van de A.C. de Graafweg is gestart. Maandagochtend begonnen de werkzaamheden aan het stuk van de N242 tot de ovotonde bij Veenhuizen. De weg wordt verbreed en de rotonde bij Frik wordt aangesloten. Verder wordt het fietspad vernieuwd en worden nieuwe duikers onder de weg gelegd. Deze vijfde fase van de herinrichting duurt tot in juni. De ovotonde blijft open.

De A.C. de Graafweg is berucht, vooral bij mensen die aan de weg wonen in Dijk en Waard. Er wordt regelmatig te hard gereden, met zo nu en dan een ernstig ongeluk tot gevolg. De herinrichting moeten de veiligheid en de doorstroming verbeteren. De rijbaan wordt verbreed van 6,10m naar 7,60m en er komt een erftoegangsweg langsheen, zodat bewoners veilig de weg op kunnen via de rotonde bij Frik. Het fietspad wordt niet alleen breder, maar komt ook wat verder van de weg af te liggen.

Verkeer wordt weer omgeleid. Eén omleidingsroute loopt via kruising Pade/Koningspade en Mienakker, Langereis en Ooievaarsweg. De andere omleiding loopt via de Langereis en de Ooievaarsweg. Het doorgaand en vrachtverkeer blijven gebruik maken van de omleidingsroutes via de A7, N242 en N239.

De provincie zegt de verkeersdrukte op de omleidingsroutes en de omliggende wegen te blijven in de gaten te houden aan de hand van voertuigtellingen,  observatie en meldingen van bewoners en weggebruikers. Zo nodig worden extra maatregelen genomen. Ook worden er tijdens de afsluiting regelmatig prikacties en controles uitgevoerd.

Vragen kunnen worden gericht aan het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800-0200600 (gratis) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De voortgang van de werkzaamheden is te volgen via de A.C. de Graaf App van de provincie. (foto: Provincie Noord-Holland)
Pin It
Bekeken: 726x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/