Charles van Altena start volgend seizoen als de nieuwe hoofdtrainer van CSV BOL. Daarmee wordt de Purmerender de opvolger van Erwin Tump. Van Altena is vanaf 2019 hoofdtrainer van het Utrechtse VV Hooglanderveen. Daarvoor was hij onder andere betrokken bij RKAV Volendam en het Alkmaarse Kolping Boys.

"Als nieuwe trainer ga ik mijn uiterste best doen om de lijn voort te zetten die is uitgezet", vertelt Van Altena. De 56-jarige kent een lange staat van dienst. Zo is hij niet alleen jarenlang hoofdtrainer bij verschillende amateurclubs geweest. Ook had hij zo'n veertien jaar een eigen voetbalschool. "We gaan voor plezier, passie, strijdbaarheid, goed voetbal én goede resultaten."

De Purmerender start aan het begin van het nieuwe seizoen bij de voetbalclub in Broek op Langedijk. "In het huidige seizoen gaat mijn voornaamste aandacht uiteraard uit naar Hooglanderveen. De club en de spelersgroep verdienen volop aandacht."Toch zal hij waarschijnlijk af en toe al te vinden zijn in de buurt van de Dijk en Waardse middenstip. "Daar waar de tijd het toelaat kunnen jullie mij treffen bij wedstrijden van BOL." (Beeld: NH Media)
Pin It
Bekeken: 646x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/