Het moet origineel zijn, bij voorkeur met een grap, maar niet noodzakelijk kwetsend. Ja, bij het maken van een cartoon komt best wel wat bij kijken. Henk Visser geeft een tienweekse cursus in buurthuis De Ezel. De cursus cartoontekenen start vanaf 17 januari elke woensdagavond om 19:30 uur.

Visser maakt zelf cartoons voor onder andere tijdschriften, reclamefolders en visitekaartjes. "Het is voor alle leeftijden", legt Tineke Has van buurthuis De Ezel uit. "In tien weken tijd leren de deelnemers de kneepjes van het vak. Daarbij vertelt Henk ook over de positieve invloed die zijn tekentalent had op zijn carrière. We hopen dat er een leuke interactie komt." Meedoen aan de tienweekse cursus kost dertig euro.

Voor meer informatie neem contact op met het buurthuis aan het Heerhugowaardse Fabritiuspark: 072 - 57 17 625 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 288x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/