Het vrouwen zaalvoetbalteam van FC Marlène heeft een gemeentelijke onderscheiding gekregen. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie van Dijk en Waard. Waterkracht is een van de nieuwe onderscheidingen van de gemeente en wordt gegeven voor uitzonderlijke prestaties.

Het gaat goed met de Heerhugowaardse zaalvoetbalsters. Het team werd vorig jaar kampioen van de Eredivisie en deed mee aan de Europese Champions League in Spanje. En dat valt ook het gemeentebestuur van Dijk en Waard op. Burgemeester Maarten Poorter en sportwethouder John Does reikten De Waterkracht uit aan het team. Het is de eerste keer dat deze nieuwe onderscheiding wordt uitgereikt.

De andere nieuwe onderscheiding De Brug werd recent ook voor het eerst uitgereikt. Annette Groot verliet na bijna 25 jaar de lokale politiek.
Pin It
Bekeken: 1092x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/