Twee inbrekers hebben zaterdagochtend vroeg ingebroken bij groente- en fruitwinkel Weet Wat Je Eet aan de Raadhuisstraat in Heerhugowaard. Rond 05:15 uur forceerden ze de deur aan de achterzijde, gelegen aan de Van Loonstraat. Na dat ze hun slag sloegen gingen ze er vandoor op een scooter.

Weet Wat Je Eet vraagt mensen via Facebook om hulp bij het achterhalen van de inbrekers. "De daders hebben de winkels in het pand overhoop gehaald en hebben wat materialen meegenomen waaronder blikjes drinken, messen. De daders zijn een kwartier binnen geweest."

Bij het bericht staan screenshots van beveiligingsbeelden met daarop de twee inbrekers. Ze dragen een donkere en een lichte jas of vest met capuchon, gezichtsbedekking en handschoenen. Degene in lichte kleding heeft een opvallende donkere baan over de capuchon en schouders, en zijn schoenen lichten fel op door reflectiemateriaal. Het familiebedrijf vraagt mensen die meer denken te weten om contact op te nemen met het bedrijf of de politie.

Eerder in de nacht was al ingebroken bij een scooterwinkel in Noord-Scharwoude.

Een lid van 'Je bent echt Heerhugowaarder als...' vermoedt dat de licht geklede dader ook betrokken was bij een inbraak bij kapper Good Hairstyling aan de Marsmanstraat een week geleden, maar het is niet bekend of er een verband is. De incidenten volgen op een reeks inbraken in Langedijk en omstreken. (foto's: Weet Wat Je Eet)
Pin It
Bekeken: 1089x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/