Het Heerhugowaardse bedrijf Iribov is genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs. Het laboratorium is gespecialiseerd op het gebied van plantenvermeerdering en -veredeling. "Fantastisch dat we genomineerd zijn", reageert directeur Eloy Boon.

Al jaren is Iribov te vinden aan de Heerhugowaardse Middenweg. Het bedrijf heeft ervaring met de vermeerdering en veredeling van meer dan vijfhonderd gewassen. In zowel sierteelt als groente- en fruit gewassen. Voorzitter Michiel van Ginkel verraste het bedrijf met een bezoek en maakte de nominatie bekend. "We zijn waarschijnlijk wat minder bekend bij het grote publiek", zegt Boon. "Dit is een mooi moment om ons wat meer te laten zien en te laten horen. We kijken uit naar de prijsuitreiking."

De Tuinbouw Ondernemersprijs is de prijs voor de tuinbouwsector en wordt jaarlijks uitgereikt. Deze keer zijn naast het Heerhugowaardse Iribov, ook drie andere bedrijven genomineerd. Voorzitter Van Ginkel: "De taarten zijn uitgereikt en oorkondes gegeven. Het is nu de jury die aan zet is." De uitreiking van de prijs staat gepland voor woensdag 6 maart in Greenport Aalsmeer. (Beeld: Sarah Vlekke)
Pin It
Bekeken: 512x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/