De historische en iconische musical 'Jesus Christ Superstar' is van woensdag 20 tot en met zondag 24 maart te zien in het Alkmaarse Theater De Vest. De eigentijdse bewerking van regisseur Ivo van Hove wordt vertolkt door een sterrencast met songfestivaldeelnemer Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Edwin Jonker, Alex Klaasen, Magtel de Laat en talenten uit binnen- en buitenland.

Jesus Christ Superstar is een puur door songs gedreven musical die gaat over een sociaal bevlogen vriendengroep waarin iemand, Jezus, zich tot een leider ontwikkelt. Hij heeft vernieuwende ideeën om op te komen voor mensen die geen stem hebben in de samenleving. Jezus vormt een nieuwe beweging, een volksopstand, met risico voor eigen leven.

Tijdens de voorstelling staan op en rond het toneel stoelen, zodat bezoekers de voorstelling van heel dichtbij kunnen bekijken. De tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen de basis voor een volledig in het Engels gezongen theaterspektakel, met live orkest.

Jesus Christ Superstar is van 20 tot en met 24 maart in Theater De Vest te zien. Aanvang is 20:15 uur van woensdag tot en met zaterdag. Op zaterdag en zondag 24 maart zijn er ook matineevoorstellingen vanaf 14:30 uur. Tickets zijn te bestellen op de website van Theater De Vest.
Pin It
Bekeken: 184x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/