Alle 42 huizen in het project De Waardmeester verkocht. En dat in minder dan twee maanden tijd. Het gaat om twee-onder-een kap woningen, rij- en vrijstaande huizen. Ook bungalows voor senioren zijn onderdeel van het plan.

Wie geregeld in de gemeente Dijk en Waard komt, kan het eigenlijk nauwelijks níét zien. Er wordt gebouwd, veel gebouwd. Denk bijvoorbeeld aan het binnenstedelijke project aan de Berckheidelaan, maar ook grote nieuwbouwwijken. Al jaren wordt gebouwd aan De Draai. De Waardmeester is met 42 huizen een volgende stap in de uitbreiding van Heerhugowaard.

"Op 15 november zijn we gestart met de verkoop van project De Waardmeester", laat Magneet Makelaars weten. "De belangstelling was echt overweldigend. We kunnen melden dat honderd procent is verkocht, onder voorbehoud van de financiering."

Oplevering van de huizen staat gepland in het voorjaar van 2025. Wanneer de bouw precies start is nog niet bekend.
Pin It
Bekeken: 1186x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/