‘Zingen voor je brein’ is een interactieve cursus geleid door Maartje Lint. Tijdens deze cursus leren deelnemers in een kleine en prikkelarme ruimte hoe muziek kan helpen de hersenen te versterken en ondersteunen. Het is geen traditionele zangcursus die Cool kunst en cultuur aanbiedt, eerder een ontdekkingsreis hoe de individuele deelnemers muziek goed kunnen toepassen in hun dagelijks leven.

De cursus bestaat uit vier verschillende sessies, speciaal ontworpen om deelnemers te laten zien hoe zingen een krachtige rol kan spelen in de algehele breingezondheid. Maartje Lint hoopt met de cursus ‘Zingen voor je brein’ door middel van muziek het mentale welzijn te verbeteren en de veerkracht te versterken na herstel van hersenletsel, burn-out of ziekte.  Ze wordt begeleid door gitariste Judith van Doorn.

De cursusdagen zijn op de zaterdagen 24 februari, 23 maart, 20 april en 18 mei, en zijn van 10:00 tot 12:15 uur. De kosten van de cursus van vier dagen is 90 euro. Meer informatie over prijzen en aanmelden is te vinden op de website van Cool Kunst en Cultuur.
Pin It
Bekeken: 200x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/