Een middag vol kunst, maar vooral: vol verhalen. Die verzorgt kunstkenner Bas Zevenbergen op zondag 3 maart in antiquariaat De Alkenaer. Daar gaat hij in op wat hij 'the Fun Part of Art' noemt: de humor en de maatschappelijke achtergronden van 17e-eeuwse schilderijen.

Vermeer, Steen en Dou: het zijn grote namen, maar voor veel mensen leven hun schilderijen nauwelijks. Daar wil Bas Zevenbergen veranderingen brengen. "De verhalen, de symboliek, de erotiek ook. Dat is The Fun Part of Art", vertelt Zevenbergen in gesprek met Streekstad Centraal.

De verhalen van Zevenbergen zijn niet braaf, niet saai, wΓ©l belerend maar nooit zonder een vette knipoog. Hij vertelt ze met smaak tijdens de lezing op zondagmiddag 3 maart in De Alkenaer, vanaf 15:30. Toegang kost 7,50 euro en kaartjes zijn te koop via de website van De Alkenaer.
Pin It
Bekeken: 161x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/