Het is een naam die in heel de regio wel bekend is: Braas Brood & Banket. Maar zondag stonden er voor de bekende vrachtwagens die van hulpdiensten, want in de bakkerij was brand uitgebroken. Het blussen van deze grote brand bleek allerminst eenvoudig. De temperaturen binnen in de bakkerij waren zo extreem dat de brandweer er niet goed bij kon.

Van buiten was er niet heel veel van te zien, maar de massaal aanwezige hulpdiensten lieten niets aan de verbeelding over: een ernstige bran. Het vuur in de industriële bakkerij werd zondagochtend vroeg gemeld, iets voor 8:00.

Uit heel de regio kwamen brandweerwagens en andere hulpdiensten naar Obdam. De sirenes waren voor veel inwoners van Dijk en Waard dan ook het geluid waarmee ze deze zondag wakker werden.

Rond het middaguur werd het sein 'brand meester' gegeven. Over de oorzaak van de brand bestaat nog geen duidelijkheid.
Pin It
Bekeken: 3763x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/