In Heerhugowaard zijn twee voertuigen in vlammen opgegaan. Dat gebeurde in de nacht van zondag op maandag in n de nacht van zondag op maandag aan het Tjaarlingermeer. Het gaat om een invalidenauto en een Volkswagen Golf. Beide auto's kunnen als verloren worden beschouwd.

De melding van de brand kwam na 2:00 's nachts binnen. De hulpdiensten waren niet lang daarna ter plaatse, maar van het invalidenautootje was toen al niets meer over. De brandweer heeft het vuur in de Golf nog wel kunnen blussen, maar niet nadat de vlammen ook dat voertuig grotendeels hadden verwoest.

De politie sluit brandstichting niet uit. Buurtbewoners vertelden dat ze een paar harde knallen hadden gehoord vóórdat de brand uitbrak. Maandag doet de politie verder onderzoek op de plek van de brand.
Pin It
Bekeken: 825x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/