Op zaterdagavond 2 maart verzorgt de tributeband ‘The Doors in Concert’ een optreden in het dorpshuis De Brink in Obdam. The Doors domineerden eind jaren 60  en begin jaren 70 de muzieklijsten met hun psychedelische melodieën en poëtische teksten. De tribute band brengt ze weer tot leven.

The Doors in Concert klinkt als de originele The Doors. Ze stralen dezelfde energie uit en ze lijken zelfs op Jim Morisson en zijn kornuiten. Bovendien weten ze het originele geluid zo scherp te benaderen doordat ze exact dezelfde instrumenten gebruiken als hun legendarische voorbeelden. De bandleden laten zich inspireren door de live-cd’s van de concerten Live at the Aquarius Theatre, Live in Pittsburgh, Live in New York, Live in Stockholm, Live at the Matrix en In Concert.

Het optreden begint om 20:30 en kaarten kosten 16 euro. Bezoekers kunnen deze bestellen op de website van De Brink.
Pin It
Bekeken: 175x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/