Restauranteigenaar Chang komt op eigenaardige wijze te overlijden. Heel Obdam is in diepe rouw om 'hun Chinees'. Dat is het fictieve scenario van de televisiefilm 'Happy Palace' die donderdagavond te zien is op NPO3. Het familiedrama is deels geschoten in Chinees-Indisch restaurant De Pauw in Noord-Scharwoude.

De altijd loyale dochter Yung Ling moet noodgedwongen met haar broer Lok Man, kunstenaar en het excentrieke familielid, het slechtlopende familierestaurant Happy Palace draaiende zien te houden. Hun oud zeer zit de samenwerking in de weg, maar pragmatische moeder Suk Wai ziet juist kans om het uiteengevallen gezin te lijmen. Broer en zus liggen echter niet alleen met elkaar niet op één lijn, maar ook niet met hun moeder.

Happy Palace is een familiedrama en misdaadthriller met komische elementen. De film is onder andere bedoeld om het stereotype beeld van Aziatische Nederlanders te doorbreken met een realistisch drama.

De film begint donderdag om 20:25 uur, maar is al online te zien op npo.nl.
Pin It
Bekeken: 1494x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/