Organist Jos van der Kooy gaat vrijdagavond 15 maart ‘vol op het orgel’ in de Kooger Kerk van Zuid-Scharwoude.

Jos is een vooraanstaand Nederlands organist en wordt geroemd om zijn virtuositeit, brede repertoire en improvisatievermogen. Daarnaast is hij pleitbezorger van eigentijdse muziek op het kerkorgel. Jos is organist van de Arminiuskerk in Rotterdam en van de Raad van State in Den Haag. Hij doceert aan het Koninklijk Conservatorium, eveneens in Den Haag, en aan de Universiteit Leiden. In het verleden was Jos stadsorganist van Haarlem en organist van de Westerkerk in Amsterdam. Hij maakte een dertigtal cd’s. Voor zijn werk ontving hij nationale en internationale onderscheidingen.

De aanvang van het concert in de Kooger Kerk is om 20:00 uur, en de deuren zijn open vanaf 19:30 uur. Kaarten zijn à contant, liefst gepast, in de kerk verkrijgbaar voor 15 euro.
Pin It
Bekeken: 146x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/