Blokfluit, viool, cello en een clavecimbel. Allemaal instrumenten die bespeeld worden door Artejuma ensemble, een studentengroep van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Zaterdag 9 maart komen ze naar de Grote Kerk Alkmaar om daar, met ondersteuning van stadsorganist Pieter van Dijk, de werken van Bach, Händel, Vivaldi en Telemann te spelen. Het concert maakt deel uit van de serie ‘Rondom Bach’.

Telma Santos, Maaike van Dijk, Julia Dols Martínes en Araceli Aguado vormen samen het Artejuma ensemble. Ze bespelen allemaal een ander instrument, van violist tot aan cellist. Samen met Pieter van Dijk verzorgen ze een zaterdagmiddag vol mooie klanken. De serie’ Rondom Bach’ komt uit zijn hoge hoed en hij zoekt daarvoor zorgvuldig samenwerking met muzikanten en ensembles uit.

Om 16:30 uur begint het concert van ‘Rondom Bach’ in de Grote Kerk Alkmaar. Het concert is gratis en eindigt om 17:30 uur. Op de zaterdagen 30 maart en 20 april staan de volgende twee concerten in de serie gepland. Meer informatie is te vinden op de website van de Grote Kerk Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 162x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/