Alweer een inbraak bij een bedrijf in Dijk en Waard. In de nacht van vrijdag op zaterdag was het doelwit Kapsalon Geknipt & Zo in Sint Pancras. Tussen 04:08 en 04:40 uur is ingebroken aan de voorzijde van het pand, gelegen aan de Bovenweg 69, en zijn de kassalade en de fooienpot meegenomen. Hoeveel geld er is meegenomen is nog niet bekend.

Het is in minder dan twee maanden tijd alweer de zoveelste inbraak bij een bedrijfspand in de regio. De politie roept mensen dan ook op om alert te zijn. Begin januari werd bekend dat er was ingebroken bij meerdere horecazaken, vooral in Dijk en Waard en gemeente Bergen. Er waren ook zeker twee mislukte pogingen in Dijk en Waard.

Nadat een horecabaas beelden publiceerde meldde zich een 16-jarige jongen uit Schagen bij de politie, maar op 19 januari was Scooterwinkel Weba in Noord-Scharwoude aan de beurt. Op 25 januari was een bedrijf in Nieuwe Niedorp getroffen en toen zijn vier verdachten aangehouden. Daarna lijkt het even rustig te blijven, maar nu is dus ingebroken bij Geknipt & Zo.

Wie meer denkt te weten wordt verzocht op de politie te bellen via 0900-8844.  Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of doe een melding via politie.nl. (foto: wijkagenten Langedijk)
Pin It
Bekeken: 603x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/