De renovatie van Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef vordert gestaag. En de laatste kijkdag eind november was, vond de gemeente het tijd voor een nieuw inloopmoment om te laten zien wat er allemaal al gedaan is, en wat er nog moet gebeuren. Volgens de gemeente schiet het al aardig op met de afwerking.

"Alle betrokken partijen in het Slotkwartier en omwonenden zijn met de gemeente in gesprek om samen een toekomstplan te maken, waarin de promotie en verdere ontwikkeling van het Slotkwartier projectmatig en professioneel wordt opgezet", volgens de gemeente. "De planning is dat de restauratie in mei is afgerond."

De inloopmiddag is op woensdag 13 maart en duurt van 15:00 tot 17:00 uur. De ontvangst is bij Huys Egmont. Vertegenwoordigers van aannemer Pronk en de gemeente zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. De voortgang wordt overigens beschreven op bergen-nh.nl/slotkwartier. (foto: gemeente Bergen)
Pin It
Bekeken: 117x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/