Met de zomer in aantocht heeft staat er bij jongerencentrum JOEB in Egmond-Binnen een tropisch weekeinde op het programma. Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart staan er meerdere artiesten, waaronder Jodi Bernal, op het podium.

Op vrijdag 1 maart mogen diverse lokale DJ’s hun tropische klanken de zaal in slingeren. Bezoekers kunnen ‘los’ op de muziek van DJ Barzski, Oases, Donovan en DJ Johnny Black. Deze avond is gratis. Zaterdagavond zijn het Jodi Bernal en Ritmo Fiesta die de zomer alvast naar Egmond brengen. Chris Doorn verzorgt dan met Camping DJ het voorprogramma.

De tickets voor zaterdag kosten 12,50 euro en de toegang is 18+. Toegangskaarten zijn te bestellen op de website van JOEB. Het jongerencentrum ligt aan de Visweg 3 in Egmond-Binnen.
Pin It
Bekeken: 134x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/