Nog een inbraak in Sint Pancras in de nacht van vrijdag op zaterdag. Nou ja, een mislukte poging dan. Rond 02:00 uur is geprobeerd bij een huis aan de Benedenweg in te breken. Stille getuige is de braakschade aan de voordeur. De bewoner heeft de politie laten weten aangifte te doen.

Een paar uur later was het raak bij Kapsalon Geknipt & Zo aan de Bovenweg 69. De buit bestond uit de kassalade en de fooienpot met inhoud. Het huis ligt nog geen 400 meter verderop, maar dat is vooralsnog geen reden voor de politie om de twee incidenten aan elkaar te knopen. Woordvoerder Erwin Sintenie: "Er zijn geen gegevens van een verdachte bekend. En de werkwijzen zijn anders. Bij de woning is geprobeerd de voordeur open te wrikken, bij de kapsalon is een steen door de ruit van de voordeur gegooid."

De politie roept mensen nogmaals op om alert te zijn. "Wees scherp, er heerst momenteel een inbraakgolf in Sint Pancras!" Wie meer denkt te weten kan via 0900-8844 contact opnemen of anoniem via 0800-7000. Camerabeelden kunnen via politie.nl worden geüpload. Bij verdachte situaties kan gewoon 112 worden gebeld. (foto: wijkagenten Langedijk)
Pin It
Bekeken: 813x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/