Ondernemers, CSV BOL, en nu is ook Zwembad De Bever de klos. De inbraakgolf houdt aan in Dijk en Waard. Tussen dinsdag 17:00 uur en woensdag 09:00 uur is het buitenbad in Sint Pancras doelwit geweest van een inbraak. Eentje waarbij niets is meegenomen. Stille getuigen zijn een vernielde deur en een bende in het kantoor. Maar héél misschien zijn de daders opgepakt.

Met een steen is de ruit in de deur van het kantoor vernield. Je vraagt je af wat daar dan van waarde te halen valt. Niets, lijkt het. "De dader(s) hebben alles overhoop gehaald, maar zijn uiteindelijk met lege handen weer weggegaan!", laat de wijkagent weten. Vermoedelijk is de inbreker, of zijn de inbrekers, ook in de kleedkamers geweest. Daar is ook niets verdwenen. Maar ja de beheerder zit wel met schade en er moet worden opgeruimd. Er is aangifte gedaan.

Nu is het zo dat de volgende nacht, dankzij snel optreden van de politie, drie verdachten van een inbraak bij een bedrijfspand in Broek op Langedijk zijn aangehouden. Wie weet waren zij ook verantwoordelijk voor andere inbraken. De politie kan daar voorlopig nog niets over zeggen, het onderzoek loopt.

Mensen die meer denken te weten of camerabeelden hebben worden opgeroepen om 0900-8844 te bellen. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of online via politie.nl. Via de site kunnen ook beelden worden geüpload. Bij verdacht gedrag is 112 het juiste nummer.
Pin It
Bekeken: 899x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/