Bij een woning aan de Middenweg in Heerhugowaard heeft een explosie plaatsgevonden. Het gaat waarschijnlijk om zwaar vuurwerk dat in de nacht van zaterdag op zondag is afgestoken bij de voordeur.

De bewoners schrokken rond 03:20 uur wakker van een harde klap en hebben meteen 112 gebeld. De brandweer hoefde niet te blussen maar heeft wel een nacontrole gedaan. De voordeur is vernield.

Eerder dit weekend vond ook al een explosie op de Middenweg plaats. In de nacht van vrijdag op zaterdag werden omwonenden, rond hetzelfde tijdstip, ter hoogte van de Molenweg wakker van een harde knal.

De bewoners zelf hebben door de explosie heen geslapen, maar troffen in de ochtend een ravage aan en belden de hulpdiensten. Waarschijnlijk is er zwaar vuurwerk door de brievenbus gegooid.

De politie is op zoek naar getuigen en beelden  van de twee incidenten.
Pin It
Bekeken: 1572x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/