In Heerhugowaard viel hij al op door zijn rijgedrag. Niet veel later op de zondagavond knalde de 43-jarige inwoner op de A9 tegen de vangrails, terwijl hij terug reed in de richting van Alkmaar. De man raakte daarbij gewond. Omdat hij positief testte op drugsgebruik is hij aangehouden en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

"Het was begonnen in Heerhugowaard. Van daar kregen we de eerste melding over de bestuurder", vertelt een politiewoordvoerder, maar waarom weet hij niet zeker. "Waarschijnlijk over zijn rijgedrag." En toen ging het rond 19:45 uur mis op de A9, ter hoogte van Heiloo. Opmerkelijk genoeg in de richting van Alkmaar. De bestuurder klapte tegen de vangrails in de middenberm, en eindigde met zijn MG cabrio dwars op de weg.

Nadat de hulpdiensten waren ingeschakeld is de linker rijstrook afgezet voor de hulpverlening. Zoals standaard bij een ongeluk deed de politie een drank- en een drugstest. "De bestuurder testte positief op drugs, maar niet op alcohol. Wat voor drugs precies is nog niet duidelijk, het zouden ook medicijnen kunnen zijn."

"En er is sprake van een flinke snelheidsoverschrijding", voegt de politiewoordvoerder toe. De bestuurder reed 56 km/u te hard. Het is alleen niet duidelijk of het ongeluk voor of na de overgang van 130 naar 100 km/u plaatsvond. Hoe dan ook, de klap tegen de vangrails zorgde voor een ravage op de weg.

Na zijn aanhouding is de brokkenpiloot met onbekend letsel afgevoerd, met de politie er achteraan. In het ziekenhuis zal bloed zijn afgenomen voor analyse van de drugs. Het autowrak en de losliggende auto-onderdelen zijn door een berger meegenomen.
Pin It
Bekeken: 2697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/