Van 15 tot en met 26 mei brengen Karavaan en operagezelschap Silbersee de dorpsopera 'Café de Verlossing' in de Grote Kerk van Alkmaar, met in de hoofdrol senioren van boven de tachtig.

Deze opera is onderdeel van het Karavaan Festival. Het belooft een unieke voorstelling te worden met muziek geïnspireerd op composities van Debussy tot Rammstein, waar zelfs het klaverjassen en het koken van de kroegsoep tot muziek worden verheven. Dit alles wordt tot leven gebracht door een  cast van onder andere Noord-Hollandse senioren en een heus seniorenkoor genaamd ‘De Verloren Zielen’.

Het verhaal speelt zich af in ‘Café de Verlossing’, een kroeg die haar intrek heeft genomen in de plaatselijke kerk. Het gerucht gaat dat daar de ‘eeuwige jeugd’ te vinden is. Blijf je hier voor eeuwig jong of word je onsterfelijk verklaard?

Van 17 tot en met 26 mei vindt de achtste editie van Karavaan Festival plaats in regio Groot Alkmaar. Tien dagen lang locatietheater op de meest bijzondere plekken in regio Alkmaar, van theatrale expedities en bourgondische theateruitjes tot boerendrama en  dansconcerten. De kaartverkoop van het festival start 1 april. Kijk voor meer informatie op de website van Karavaan. (Foto: Bowie Verschuuren)

 
Pin It
Bekeken: 180x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/